27. april 2017
Tidspunkt Kunstner Nummer
13:50 Cisilia Vi To Datid Nu
13:46 Lighthouse Family High
13:42 "the Chainsmokers Feat. Coldplay" Something Just Like This
13:38 Kylie Minogue Spinning Around
13:34 "the Rasmus" Paradise (ny Musik)
13:31 Prince Kiss
13:26 "the Weeknd" I Feel It Coming (feat. Daft Punk)
13:18 Lilly Wood & The Prick & Robin Schulz Prayer In C
13:14 George Michael Amazing
13:10 Ed Sheeran Shape Of You
13:06 Texas Say What You Want
13:02 Alan Walker Faded